Renato Usatîi a prezis dispariția politicianului Andrei Năstase “sub fusta Maiei Sandu”. Și-a citit viitorul său? (video)

Liderul Platformei DA Andrei Năstase „o să moară că o să se înădușe la Maia sub fustă”, iar președintele PAS Maia Sandu „o să plece în Facebook”. Aceste...

Liderul Platformei DA Andrei Năstase „o să moară că o să se înădușe la Maia sub fustă”, iar președintele PAS Maia Sandu „o să plece în Facebook”. Aceste preziceri primarul de Bălți Renato Usatîi le-a făcut acum câțiva ani, când cei doi politicieni, Sandu și Năstase, făceau o echipă comună a Blocului ACUM.

„Andrei n-o să moară din cauza la uran, Andrei o să moară că o să se înădușe la Maia sub fustă. La Maia sub fustă e un “duhman” (n.r. miros) de acela… din “ocop” (n.r. tranșee) de la război… doar că acolo… mă rog, 41-45 nu prea erau băi. De-atâta Andrușa o să se înădușe de la aburii la Maia sub fustă. Maia o să plece în Facebook”, spunea Usatîi.

Amintim că recent Renato Usatîi și-a anunțat susținerea pentru candidatul PAS la funcția de președinte Maia Sandu. Presa a scris că decizia a fost luată după ce Renato Usatîi s-a întâlnit într-un format neoficial cu Ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan, dar și cu Ambasadorul României Daniel Ioniță.

In this article