Relație nocivă: Un bărbat și iubita lui au fost reținuți pentru trafic de droguri. Dețineau narcotice de 2.000.000 de lei

O grupare specializată în comercializarea drogurilor a fost destructurată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani și procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Rîșcani. În urma documentării și probelor acumulate,...

O grupare specializată în comercializarea drogurilor a fost destructurată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani și procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Rîșcani.

În urma documentării și probelor acumulate, un bărbat de 30 de ani și concubina acestuia de 19 ani, au fost reținuți pentru 72 de ore.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul acestora au fost depistate aproximativ 1,5 kg de substanță stupefiantă de tip PVP și mefedron, sute de pachețele zip lock, cântare de mici dimensiuni, carduri bancare și telefoane mobile prin intermediul cărora aceștia distribuiau drogurile.

Bănuiții comercializau drogurile prin intermediul aplicației Telegram sau curieri.

Toate obiectele și substanțele depistate au fost transmise pentru expertiză la CTCEJ al IGP.

Dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Polițiștii întreprind în continuare măsuri speciale de investigații în vederea identificării altor membri, implicați în traficul ilicit de droguri.

In this article