Recidivist reținut de polițiștii IP Centru după ce ar fi furat dintr-un magazin

Un tânăr de 26 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de poliție Centru, fiind suspectat de comiterea unui furt din...

Un tânăr de 26 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de poliție Centru, fiind suspectat de comiterea unui furt din magazin.

Polițiștii au fost sesizați la finele lunii mai, de către reprezentanții unui magazin din str. N. Testimițianu, comunicând că din magazin au fost sustrase 62de pachete cu țigarete, iar prejudiciul constituie 2 173 lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art.186 C.P.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, la fața locului angajații poliției au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin deteriorarea ușii de la intrare, de unde ulterior a sustras bunurile ce nu îi aparțin.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere, fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Tânărul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă conform legislației riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

In this article