Răspunul lui Ion Ceban pentru deputații milionari din PAS: Primarul general a cumpărat un teren la Durlești și o mașină

„Ion Ceban în cariera sa a cumpărat un teren la Durlești și o mașină”, cu acest răspuns a venit primarul general către membrii PAS, care vin cu declarații...

„Ion Ceban în cariera sa a cumpărat un teren la Durlești și o mașină”, cu acest răspuns a venit primarul general către membrii PAS, care vin cu declarații false.

„Primarul Ion Ceban are procurat un teren în 2012 în Durlești, în toată cariera sa, și o singură mașină. Asta pentru cei 40 de deputați milionari din PAS, care nu puteți proba averile, care le aveți. Miniștri, care au 200 de terenuri, despre care presa de investigație nu spune nimic, organele de drept nu îi apucă de partea moale a corpului.

Am văzut oameni care au 3-4 mașini, Porsche-uri, Volvo de ultimă generație, Mercedes-uri, patru case, conturi bancare. De unde aveți? Primarul general Ion Ceban în cariera s-a a cumpărat un teren la Durlești și o mașină. Restul toate conturile sunt declarate public”, a declarat Ceban.

Amintim că în presa afiliată PAS-ului a apărut o investigație în care se acuză că Ion Ceban locuiește într-o casă de milioane. Însă de fapt, așa-zișii jurnaliști au omis că în casa în care locuiește edilul, mai sunt alte 5-6 familii.

In this article