Ion Ceban spune că este gata de o dezbatere cu oricine de la Guvernare

Primarul general Ion Ceban spune că este gata de o dezbatere cu oricine de la Guvernare. Chiar și cu președintele țării sau prim-ministra. Declarațiile au fost făcute în...

Primarul general Ion Ceban spune că este gata de o dezbatere cu oricine de la Guvernare. Chiar și cu președintele țării sau prim-ministra. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Cu cine doriți pot să ies la dezbatere și nu numai la subiectele municipalității. Vreți, cu toți 63 de deputați PAS pot să ies la dezbatere? Putem să discutăm subiectele municipalității, le punem așa în față și vorbim despre toate probleme municipalității. Chiar și cu cabinetul de miniștri. Dacă mă întrebați de vreo dezbatere politică publică, pot cu doamna președinte sau doamna prim-ministru, cu cel care are putere de luare a deciziilor”.

Primarului general Ion Ceban afirmă că a încercat să iasă la legătură cu liderii de țară, prin diferite solicitări, însă nu a primit niciun răspuns, sau răspunsurile au fost vagi.

„Cei de la PAS au rezolvat toate probleme din țară și acum se apucă de municipiu. Au început campania electorală. Am zis, nu ne ajutați tare. Dați-ne ceea ce trebuia să ne dați, 460 de milioane din cauza scumpirilor. Am văzut inscripția pe cort: Vremuri bune sunt în toată țara, intrați la noi în cort. Fiecare resimte aceste vremuri bune: prețuri mari la combustibili, prețuri mari la gaz, cea mai mare rată a inflației. Cu certitudine toată lumea este vinovată, numai nu Guvernarea. Este lipsă totală de transparență. Este un „paltonaș” de incompetență foarte mare. Oamenii nu asta așteaptă. Oamenii așteaptă rezultate. Eu voi da rezultate. Suportul Guvernării nu a existat vreodată. Ne descurcăm cum putem, dar ne delapidează pe diferite filiere”, a conchis edilul.

In this article