Răpirea din Orhei: Declarațiile șefului IGP despre suspectul în caz

Există persoane care au contactat oamenii legii și au comunicat „anumite circumstanțe”, după ce au fost publicate informații despre lucrurile găsite în casa presupusului ucigaș al Anei-Maria Guja....

Există persoane care au contactat oamenii legii și au comunicat „anumite circumstanțe”, după ce au fost publicate informații despre lucrurile găsite în casa presupusului ucigaș al Anei-Maria Guja. Declarațiile au fost făcute de șeful IGP Viorel Cernăuțeanu. Acesta a precizat că se investighează mai multe versiuni ale crimei.

Potrivit lui Viorel Cernăuțeanu, se examinează și circumstanțe pe care ofițerii le cunosc de mai mult timp. Acesta susține că există „elemente care creează suspiciuni” și se stabilește legătura cauzală, după ce în casa bănuitului au fost identificate obiecte care aparțin femeilor, transmite breakingnews.md, cu referire la realitatea.md. 

Șeful IGP spune că oamenii legii au fost contactați de anumite persoane care au relatat despre „anumite circumstanțe care s-ar fi petrecut sau le sunt cunoscute și ar fi în interesul urmăririi penale”.

„Colegii lucrează și îndemnăm persoane care cunosc informații sau care le sunt cunoscute circumstanțe, să apeleze la organul Poliției. Este o persoană desemnată care asigură acest proces de comunicare. Se asigură toată confidențialitate”, a dezvăluit Cernăuțeanu.

Breakingnews.md amintește că Ana-Maria, tânăra care a dispărut cu câteva zile în urmă la Orhei, a fost găsită pe data de 20 aprilie pe malul unui iaz din raionul Telenești.

Bănuit de omor este un bărbat de 45 de ani, care se afla la volanul automobilului de ocazie în care a urcat tânăra. Actualmente el este plasat în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

 

In this article