Rămășițele unei femei dispărute de 16 ani, descoperite într-o valiză

Un caz șocant a ieșit la iveală în Coreea de Sud, unde un bărbat de 50 de ani a mărturisit că și-a ucis prietena cu 16 ani în...

Un caz șocant a ieșit la iveală în Coreea de Sud, unde un bărbat de 50 de ani a mărturisit că și-a ucis prietena cu 16 ani în urmă și i-a ascuns cadavrul în ciment. Potrivit declarațiilor sale, crima a avut loc în urma unei dispute în octombrie 2008, când a lovit-o cu un obiect contondent. Cadavrul a fost ascuns într-o valiză, care a fost îngropată pe balconul apartamentului său, sub un strat de cărămizi și ciment.

Descoperirea a avut loc luna trecută, când un muncitor care efectua lucrări de foraj a dat peste valiza ce conținea rămășițele femeii, care au fost parțial conservate. Analizele de amprente au confirmat ulterior identitatea victimei, care avea 30 de ani în momentul morții. O autopsie recentă a demonstrat că aceasta a decedat din cauza unei lovituri fatale la cap.

Bărbatul, care nu locuia în apartamentul în care s-a făcut descoperirea, a fost rapid identificat și arestat de poliție. El a raportat că a locuit cu femeia timp de aproximativ cinci ani înainte de a o ucide, iar după comiterea crimei, a rămas în apartament încă opt ani. Între timp, proprietarul apartamentului a lăsat locuința neocupată, utilizând-o ca spațiu de depozitare.

Familia victimei a raportat-o dispărută la câțiva ani după moartea sa, declarând că a pierdut legătura cu aceasta. Autoritățile au comunicat că bărbatul ar putea fi acuzat de crimă, iar investigațiile continuă pentru a aduce claritate în acest caz dramatic care a rămas nerezolvat timp de aproape două decenii.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article