PSRM se bucură de cea mai mare susținere a moldovenilor (SONDAJ)

  PSRM, condus de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, este formațiunea, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor. O demonstrează datele sondajului socio-politic, realizat de FOP,...

 

PSRM, condus de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, este formațiunea, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor. O demonstrează datele sondajului socio-politic, realizat de FOP, transmite Breaking News.

Potrivit studiului, 43% dintre respondenți au declarat că au o atitudine pozitivă, sau chiar sunt susținători înflăcărați ai socialiștilor.

Pe locul doi s-a plasat PAS, în fruntea căruia se află Maia Sandu. Formațiunea se bucură de încrederea a 31% din cetățeni.

Pentru PPDA și-au exprimat încrederea 26% din respondenți, urmat de Partidul “ȘOR” cu 15%. În PDM au încredere de 14 la sută din participanți la sondaj.

Formațiunea Partidul Nostru, condusă de Renato Usatîi, se bucură de încrederea a 13% din respondenți.

Celelalte formațiuni, incluse în sondaj, au acumulat mai puțin de 10%.

Sondajul Fondului de Opinie Publică (FOP) a fost realizat la comanda postului de televiziune TVC 21. Datele au fost colectate în perioada 22 februarie -7 martie pe un eșantion de 1798 de persoane din 106 localități. Marja de eroare maximală este de 2,3%.

 

 

In this article