PSRM reiterează că este pentru organizarea anticipatelor și că acestea trebuie să fie după sărbătorile de Paști

Alegerile parlamentare anticipate ar trebui organizate după sărbătorile de Paști. De această părere este președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță. Într-un interviu pentru radio Europa Liberă, socialistul și-a argumentat...

Alegerile parlamentare anticipate ar trebui organizate după sărbătorile de Paști. De această părere este președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță. Într-un interviu pentru radio Europa Liberă, socialistul și-a argumentat propunerea.

„Pentru a declanșa alegeri anticipate, este necesară nu doar opinia socialiștilor, este necesară și opinia celorlalte fracțiuni reprezentate în parlament. Noi considerăm că ar fi un termen optim ca alegerile parlamentare să se desfășoare după sărbătorile de anul acesta de Paști, fiindcă este o perioadă în care n-ar fi bine ca societatea să fie bulversată de către politicieni și nu-mi închipui cum ar putea să fie alegerile în perioada Paștelui sau de Paștele Blajinilor. De aceea, noi considerăm că ar fi bine ca ele să se desfășoare imediat după sărbătorile de Paști, nemijlocit perioada electorală sau campania electorală…”, a spus Furculiță.

In this article