PSRM: Medicul Ștefan Gațcan a obținut o victorie clară. Fracțiunea se întărește și are 37 deputați

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, medicul Ștefan Gațcan, a obținut o victorie clară la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 (Hîncești), desfășurate duminică, 15 martie. În felul...

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, medicul Ștefan Gațcan, a obținut o victorie clară la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 (Hîncești), desfășurate duminică, 15 martie. În felul acesta, fracțiunea PSRM din Parlament se întărește și are acum 37 de deputați, fiind cea mai mare.

Potrivit unui comunicat al socialiștilor, candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hîncești. Această abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să cîștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală.

“Victoria în alegerile din Hîncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde tradițional se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face.

Ștefan Gațcan și PSRM aduc mulțumiri alegătorilor din Hîncești pentru votul de duminică. Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus. Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hîncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hîncești, pentru țară!” , se mai arată în mesajul PSRM.

In this article