PSRM din Telenești îi cer lui Ștefan Gațcan să își depună mandatul de deputat

Membrii organizației teritoriale PSRM din Telenești îi cer lui Ștefan Gațcan să își depună mandatul de deputat, după ce a părăsit formațiunea. Într-un mesaj publicat pe pagina de...

Membrii organizației teritoriale PSRM din Telenești îi cer lui Ștefan Gațcan să își depună mandatul de deputat, după ce a părăsit formațiunea. Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a organizației teritoriale se menționează că “trădarea nu se uită, rușinea nu se spală, dar mandatul se întoarce”.

“Ați ajuns în fotoliul de deputat doar grație muncii colegilor noștri socialiști din Hîncești, din Chișinău și din alte localități, care au făcut campanie pentru ca să ajungeți în Parlament. Întoarceți mandatul! Locul vă este în coșul de gunoi al istoriei. V-ați compromis și ca deputat, ca politician de foarte scurtă durată, dar și ca medic. Nu poți avea încredere într-un medic, care vede în ochii lui doar banii și își poate vinde și sufletul doar ca să câștige tot mai mulți bani”, se mai arată în mesajul socialiștilor din raionul Telenești.

Precizăm că mai multe organizații teritoriale PSRM i-au cerut lui Gațcan să depună mandatul de deputat. Totodată, un grup de socialiști a protestat la sediul clinicii private a lui Ștefan Gațcan.

In this article