PSRM cere ca Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliski să fie excluși din partid și să renunțe la mandatele de deputat

Comitetul Executiv al PSRM cere Consiliului Republican al fracțiunii excluderea din rândurile PSRM a lui Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliski. Totodată, solicită ca aceștia să renunțe la mandatele...

Comitetul Executiv al PSRM cere Consiliului Republican al fracțiunii excluderea din rândurile PSRM a lui Vasile Bolea și Alexandr Suhodoliski. Totodată, solicită ca aceștia să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BCS. „În mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului”, menționează partidul.

„Deputații în Parlament Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului.

Astfel, reieșind din neglijarea continuă a intereselor partinice cu desfășurarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BCS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune.

La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rândurile PSRM a lui Bolea Vasile și Suhodoliski Alexandr. Totodată solicităm domnilor Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BCS”, se arată în comunicatul PSRM.

In this article