PSRM către Maia Sandu: Dacă renunțați la coaliția cu Șor și Candu vă invităm în alianță cu noi

Propunerile pe care PSRM le-a făcut astăzi celor din PDM sunt deja cunoscute de public. Acestea se regăsesc în Acordul pe care socialiștii l-au semnat în 2019 cu...

Propunerile pe care PSRM le-a făcut astăzi celor din PDM sunt deja cunoscute de public. Acestea se regăsesc în Acordul pe care socialiștii l-au semnat în 2019 cu blocul ACUM. Despre aceasta a declarat deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, după ședința cu democrații. În context, Batrîncea a menționat că și cei din PAS cu PPDA pot participa la crearea unei majorități parlamentare, dar cu o condiție.
„Dacă cei din ACUM, în ceasul al 12-lea, se dezic de coaliție cu Șor și Candu noi îi invităm și pe ei să semneze acest acord și să votăm împreună în Parlament mai multe proiecte.”, a spus Batrîncea.
Socialistul a explicat că pentru nimeni deja „nu este un secret că în Parlament este o coaliție informală: Candu-Sandu-Șor. Analizați că ei de mai multe săptămâni votează împreună.”, a mai spus Batrîncea.
Deputatul PSRM a lăsat să se înțeleagă că Ilan Șor încearcă să mai atragă câțiva deputați în coaliția Sandu-Candu-Șor. „Cei din blocul ACUM abia așteaptă cu mare bucurie când Șor se va mai pricopsi cu niște deputați. Sper că organele de drept vor avea o atitudine corectă și vor proceda în conformitate cu legea.”, a adăugat Batrîncea.
In this article