Protest la Cahul! Mai mulți simpatizanți ai PSRM, dar și simplii cetățeni cer eliberarea lui Marcel Cenușă

Protest la Cahul. Mai mulți membri, simpatizanți ai PSRM, dar și simplii cetățeni cer eliberarea președintelui raionului Marcel Cenușă. Manifestanții au venit la sediul Centrului Național Anticorupție cu...

Protest la Cahul. Mai mulți membri, simpatizanți ai PSRM, dar și simplii cetățeni cer eliberarea președintelui raionului Marcel Cenușă. Manifestanții au venit la sediul Centrului Național Anticorupție cu pancarte pe care scrie “Vrem justiție corectă!”.

“Până în 2019 am trăit vremuri destule de complicate, cu dosare politice. Acele vremuri au fost conduse de oligarhi și metodele de atunci au reveni azi”, declară participanții la protest.

Președintele raionului Cahul, Marcel Cenușă, a fost reținut luni, 4 aprilie, fiind acuzat de acte de corupție. Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că este vorba despre un dosar politic, intentat la indicațiile actualei guvernări. Batrîncea a explicat că Marcel Cenușă este hărțuit pentru că și-a permis să critice Guvernarea pentru proasta gestionare a crizei refugiaților.

 

 

In this article