Proiectul special al troleibuzului turistic „Cunoaște orașul alături de Moş Crăciun”, tot mai solicitat și captivant

În minivacanța de Crăciunul pe stil nou, aproximativ 500 de persoane, în special părinți și copii, au beneficiat de cursa specială a troleibuzului turistic lansat în cadrul proiectului...

În minivacanța de Crăciunul pe stil nou, aproximativ 500 de persoane, în special părinți și copii, au beneficiat de cursa specială a troleibuzului turistic lansat în cadrul proiectului „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun”.

„Un proiect captivant și o experiență memorabilă pentru copii și părinți, unde împreună descoperim legendele și farmecul orașului nostru. Te invităm să ni te alături la următoarele excursii tematice pe 30 decembrie 2023, precum și pe 7, 13 și 14 ianuarie 2024. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această experiență magică cu toți cei dornici să se alăture călătoriilor festive!”, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Cursa specială de sărbători a troleibuzului turistic conține zilnic patru rute, două excursii sunt în limba română, iar alte două – în rusă.

Traseul începe şi se finalizează lângă Arcul de Triumf, iar la finalul călătoriei toți copilașii primesc surprize dulci din partea Moșului.

In this article