FOTO // PRO Moldova nu dă nici doi bani pe recomandările medicilor. Vezi cum se distrează la pensiuni

Pe timp de pandemie, când zilnic se înregistrează sute de cazuri de infectare cu virusul COVID-19, cel puțin 10 deputați PRO Moldova, dar și susținătorii formațiunii nu au...

Pe timp de pandemie, când zilnic se înregistrează sute de cazuri de infectare cu virusul COVID-19, cel puțin 10 deputați PRO Moldova, dar și susținătorii formațiunii nu au dat doi bani pe recomandările medicilor și au organizat o petrecere de zile mari într-o zonă de agrement din localitatea Lalova, Rezina.

Potrivit surselor din localitate, în seara zilei de ieri, în jurul orei 18:35, oamenii legii au fost alertați de către locuitorii din Lalova, care au fost deranjați de faptul că 50 de persoane, fără a respecta măsurile de protecție, cu mese întinse și băuturi se distrau ca în vremurile bune, în ciuda tuturor la restricțiilor, la Hanul lui Hanganu, ce aparține lui Sergiu Hanganu.

Oamenii legii au reacționat imediat și s-au deplasat la fața locului, iar la porțile pensiunii au fost întâmpinați de mai multe persoane, care s-au prezentat a fi parlamentari şi adepți ai formațiunii politice PRO-Moldova. Aceștia au comunicat că în local sunt prezenți 10 deputați şi susținătorii lor, care se odihnesc după ce au avut întâlniri cu locuitorii din mai multe sate.

Concomitent angajații au intrat în interiorul pensiunii, cu permisiunea verbală a proprietarului şi ridicându-se la terasa de la etajul 2, au fost observate 4 mese cu diferite mâncăruri, iar în sală erau aproximativ 50 de persoane așezate la mese, dar şi în picioare, susținători ai formațiunii care au refuzat să ofere declarații.

Pe caz urmează a fi pornită procedură contravențională, în vederea stabilirii dacă a fost respectată Instrucțiunea privind prevenirea infecției COVID-19 în activitatea instituțiilor de alimentație publică.

In this article