Primarul Ion Ceban apreciază susținerea ambasadorilor UE la concertul de Crăciun

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a profitat de ocazia participării unor ambasadori ai statelor UE la Concertul de Crăciun al Orchestrei ”Camerata Chișinău” și le-a mulțumit diplomaților din numele...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a profitat de ocazia participării unor ambasadori ai statelor UE la Concertul de Crăciun al Orchestrei ”Camerata Chișinău” și le-a mulțumit diplomaților din numele locuitorilor Capitalei și ai țării pentru decizia Bruxelles-ului de a deschide negocierile de aderare pentru Moldova și de a acorda o perspectivă clară europeană țării noastre.

„La evenimentul inedit au participat mai mulți ambasadori acreditați în Republica Moldova, dar şi reprezentanți ai misiunilor diplomatice şi ai organizațiilor internaționale. Am mulțumit în numele chișinăuienilor, în numele cetățenilor țării, pentru deschiderea și perspectiva care ne-a fost acordată recent. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul pe care îl avem în multiplele proiecte din diverse domenii, de infrastructură, cultură, educație, social, economie și multe altele.

Aprecierile au fost transmise de edil în cadrul concertului tradițional de Crăciun „Bonjour l’hiver”, ajuns la cea de-a III-a ediție și organizat de Primăria Municipiului Chișinău.

„Am petrecut astăzi o seară frumoasă în compania Orchestrei Municipale de Cameră ,,Camerata Chișinău” şi a invitaților de onoare ai spectacolului muzical extraordinar „Bonjour l’hiver”, dirijorul Cristian Spătaru, absolvent al Universității de Muzică și Arte Dramatice din Viena și violonista Ioana Cristina Goicea. În preajma sărbătorilor de iarnă, transmitem tuturor multă bunăstare și pace”, a declarat Ion Ceban de pe scena Sălii cu Orgă din Chișinău.

In this article