Cum a fost la „Maratonul de Crăciun”, desfășurat în Chișinău

Sute de locuitori și oaspeți ai Capitalei s-au adunat și în acest an la „Maratonul de Crăciun”, cea mai veselă cursă de alergări a anului. Tradițional, Primăria Municipiului...

Sute de locuitori și oaspeți ai Capitalei s-au adunat și în acest an la „Maratonul de Crăciun”, cea mai veselă cursă de alergări a anului. Tradițional, Primăria Municipiului Chișinău este partener al evenimentului organizat în centrul Capitalei.

„De la mic la mare, participanții au parcurs itinerarul de 3 km, împreună cu personaje îndrăgite din povești ca elfi, reni, unicorni, clovni și căpcăuni, iar la final toată lumea a primit daruri de la Moș Crăciun. Ne bucurăm să fim parte a evenimentelor sportive, distractive care se desfășoară în capitală. Ne bucurăm de faptul că oamenii sunt receptivi, activi și participă împreună cu toată familia la evenimentele publice”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

La încheierea maratonului, participanții au avut parte de cadouri. La fel, într-o zonă special amenajată lumea a avutparte de muzică, distracții, băuturi fierbinți și gustări delicioase.

In this article