Primarul capitalei își sărbătorește ziua de naștere astăzi: „Sunt tânăr, puternic, vreau, pot, mă dedic și nu regret nimic”

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, a împlinit astăzi vârsta de 43 de ani și a făcut declarații puternice despre angajamentul său față de oraș și cetățeni. Cu o...

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, a împlinit astăzi vârsta de 43 de ani și a făcut declarații puternice despre angajamentul său față de oraș și cetățeni. Cu o atitudine plină de încredere și determinare, Ceban a subliniat faptul că este mândru să facă parte dintr-o echipă puternică și că au stabilit obiective clare pentru viitorul municipiului până în 2035.

„Azi am 43. Sunt tânăr. Puternic. Vreau. Pot. Mă dedic. Îmi iubesc țara, orașul și pe toți cei care locuiesc sau îl vizitează. Nu regret nimic și sunt foarte împlinit”, a declarat primarul Ceban.

El a subliniat că lucrează alături de oameni extraordinari și că sunt determinați să demonstreze rezultate concrete pentru dezvoltarea municipiului Chișinău. Ceban a transmis și mulțumiri tuturor cetățenilor care îi susțin și care sunt parte din această echipă de succes.

„Știm ce avem de făcut și am stabilit obiective clare până în 2035, pentru viitor. Mulțumesc tuturor cetățenilor care ne susțin. Împreună reușim!”, a adăugat primarul.

Declarațiile primarului Ion Ceban reflectă determinarea și angajamentul său de a conduce municipiul Chișinău către dezvoltare și progres. În contextul aniversării sale, Ceban reafirmă faptul că este pregătit să continue munca alături de echipa sa pentru a transforma orașul într-un loc mai bun pentru toți locuitorii și vizitatorii săi.

In this article