Primăria va crea o comisie de anchetă pentru a examina situația de la Spitalul Clinic Gheorghe Paladi

În urma unei petiții semnate de mai mulți medici, viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban, a anunțat că Primăria va crea o comisie de anchetă pentru a examina situația de...

În urma unei petiții semnate de mai mulți medici, viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban, a anunțat că Primăria va crea o comisie de anchetă pentru a examina situația de la Spitalul Clinic Gheorghe Paladi.

„O situație la Spitalul Clinic Gheorghe Paladi. Câțiva medici au semnat o petiție. Primăria s-a autosesizat și noi vom dispune crearea unei comisii de anchetă care va examina cele indicate și toate aspectele care au fost invocate în această petiție,” a declarat viceprimarul Ceban.

Comisia internă va fi compusă din specialiști juriști, economiști, specialiști în resurse umane și sănătate publică. Aceasta va efectua un audit financiar pentru a evalua problemele indicate în petiție.

„Această comisie internă va fi compus din specialiști juriști, va fi un audit financiar, resurse umane, economiști, specialiști în sănătate publică și vom vedea exact cum stau lucrurile acolo,” a adăugat Ceban.

După finalizarea anchetei, comisia va emite un raport, iar Primăria va reveni cu mai multe informații despre situația de la Spitalul Gheorghe Paladi.

„Ulterior, Comisia va emite un raport și noi vom reveni cu alte informații pe acest subiect,” a încheiat viceprimarul.

In this article