Primăria municipiului Chișinău a achiziționat tehnică nouă pentru salubrizarea stradală

Primăria municipiului Chișinău informează că Regia locativ-comunală și amenajare a achiziţionat recent 10 tractoare, dotate cu remorcă, lamă, perie și sărăriță, în valoare de 6 mil. lei. Marți,...

Primăria municipiului Chișinău informează că Regia locativ-comunală și amenajare a achiziţionat recent 10 tractoare, dotate cu remorcă, lamă, perie și sărăriță, în valoare de 6 mil. lei. Marți, autospecialele au fost prezentate public, iar la eveniment a participat și primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite Breaking News.

Noul lot de tehnică pentru salubrizare stradală va fi distribuit întreprinderilor municipale pentru servicii locative din cele cinci sectoare ale capitalei și vor fi utilizate pentru intervenția pe trotuare și în curțile de blocuri, pe perioada caldă, cât și pentru deszăpezire, în perioada rece.

Menționăm că pe parcursul ultimilor 2 ani, parcul auto al Regiei locativ-comunale a fost modernizat în proporție de 50%, iar bugetul destinat achizițiilor de utilaje specializate noi pentru anul curent este de 14 mil. lei, sumă dublă față de 2018.

In this article


Join the Conversation