Primăria Chișinău este gata să ajute cu orice la organizarea Summitului Comunității Europene

Primăria Chișinău este gata să ajute cu orice la organizarea Summitului Comunității Europene, ce va avea loc în data de 1 iunie la Chișinău. Declarațiile au fost făcute...

Primăria Chișinău este gata să ajute cu orice la organizarea Summitului Comunității Europene, ce va avea loc în data de 1 iunie la Chișinău. Declarațiile au fost făcute de către Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Vreau să vă spun că am transmis acest demers atât către autoritățile centrale, cât și către toate misiunile diplomatice, inclusiv Delegației Uniunii Europene la Chișinău. Tot ce depinde de Primăria municipiului Chișinău si va fi pus intr-o formula sau alta sarcina a Primăriei municipiului Chisinau pentru unele subiecte raționale, atât ca timp cat si buget. Cu certitudine ne vom angaja plenar. Aveți încă odată poziția fermă pe care o expun. Si da, sunt de părere că un asemenea eveniment și noi știm ce înseamnă sa organizezi un eveniment de anvergură. Este necesar la un asemenea eveniment să implici foarte, foarte multă lume”, a declarat Ceban.

Amintim că după Chișinău, următoarele reuniuni la nivel înalt vor avea loc în Spania și Marea Britanie.

In this article