Primăria Chișinău dă undă liberă organelor de drept să se expună, după ce PAS le-a sesizat, în urma unor acuzații fabuliste: Până acum în funcție a fost o persoană afiliată lor

Organele de drept să își facă muncă și să se expună. Cu această reacție a venit responsabili de la Primăria Chișinău, după unele acuzații din partea PAS, cu...

Organele de drept să își facă muncă și să se expună. Cu această reacție a venit responsabili de la Primăria Chișinău, după unele acuzații din partea PAS, cu privire la așa-zisa falimentare a unui Întreprinderi Municipale.

„Nu comentăm acțiunile și filmulețele membrilor PAS, care au ca scop denigrarea primarului și Primăriei. Organele de drept să se expună, mai ales că a fost depusă și o sesizare din partea unui deputat PAS.

Până acum la conducerea instituției, era o persoană afiliată acestui partid. Acum noul director interimar numit, probabil nu convine celor din PAS și s-au supărat. Cei care nu sunt pe placul PAS sunt atacați. Este în stilul lor”, a comentat consiliera pe comunicare a primarului Ion Ceban.

Amintim că directorul interimar al Î.M. Infocom este Sergiu Ceban.

In this article