Primăria Chișinău anunță când vor începe lucrările de reabilitarea subteranei de la Ismail

Consiliul Municipal Chișinău pune bețe în roate Primăriei Chișinău, când vine vorba de reabilitarea subteranei de la Ismail. Potrivit edilului Ion Ceban, consilierii violează politic ori de câte...

Consiliul Municipal Chișinău pune bețe în roate Primăriei Chișinău, când vine vorba de reabilitarea subteranei de la Ismail.

Potrivit edilului Ion Ceban, consilierii violează politic ori de câte ori vor. „Am zis. Practic, toate subteranele vor fi date în exploatare în mandatul meu. În ceea ce ține de la a Intersecții Ismail Ștefan cel Mare a fost un mare studiu de fezabilitate elaborat, cu un potențial partener privat. Dar ați văzut că durează. Cu regret, Consiliul Municipal Chișinău așa și nu a vrut să aprobe toate procedurile. Și n-am mai stat să așteptăm când consilierii politic vor exploata subiectul.

Deci am convenit cu colegii de la Pretura sectorului Centru că vor interveni pentru a reabilita scările, intrările, iar deja pe parcurs o să vedem dacă ne clarificăm să inițiem acel parteneriat public privat, în condițiile în care ar aproba procedura Consiliul Municipal Chișinău. Dar am zis, totul este foarte politizat, absolut deplasat și nu vrem să așteptăm, pentru că e una din subteranele din care am plecat. Acolo sunt foarte multe spații comerciale”, a declarat edilul.

Ceban spune că ar trebui să se găsească o soluție ce este în studiul de fezabilitate.

In this article