Primăria Chișinău a făcut mai multe donații pentru Marius – baiatul crescut doar de tatal sau care este nevazator

Cazul lui Marius, un băiat de 16 ani, care de 4 ani are grijă de tatăl său nevăzător, a sensibilizat Primăria Chișinău și partenerii acesteia. Direcția Generală Asistență...

Cazul lui Marius, un băiat de 16 ani, care de 4 ani are grijă de tatăl său nevăzător, a sensibilizat Primăria Chișinău și partenerii acesteia.

Direcția Generală Asistență Medicală și Socială au transmis lucrurile donate către familia Doros, scrie primarul general Ion Ceban.

„La doar 11 ani, Marius a devenit un adevărat om matur care are grijă nu doar de gospodărie, dar și de tatăl său care și-a pierdut vederea la vârsta de 16 ani. Această frază, acest caz a înduioșat foarte mulți oameni cu inimă mare care ne-au apelat să ajutăm”, scrie Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, partenerii Primăriei Keller Holz, Euroflora-com, Greening of the planet Moldova au transmis către familia Dumitru și Marius Doros, lucruri de primă necesitate: produse alimentare neperisabile, dulciuri, produse igienice, un cuptor cu microunde, un reșou electric etc.

„Mulțumim din suflet tuturor”, a subliniat la final Ion Ceban.

In this article