Primăria capitalei a lansat o acțiune de caritate pentru a ajuta persoanele nevoiașe

Pentru a ajuta persoanele vulnerabile, cele în etate și familiile cu mulți copii să rămână acasă în timpul pandemiei de COVID-19, primăria capitalei, împreună cu mai multe supermarketuri...

Pentru a ajuta persoanele vulnerabile, cele în etate și familiile cu mulți copii să rămână acasă în timpul pandemiei de COVID-19, primăria capitalei, împreună cu mai multe supermarketuri din Chișinău, a lansat o acțiune de caritate.

Astfel, în mai multe magazine din capitală sunt amenajate boxe speciale pentru a putea lăsa alimentele procurate.

Toate pachetele cu produse alimentare vor ajunge, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor, pe masa de sărbătoare a familiilor din capitală care necesită ajutor, scrie Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrvit acestuia, în săptămâna mare, înaintea sfintelor sărbători de Paște realizăm lucruri frumoase împreună cu multă lume bună.

„Cei care vor să se alăture Campaniei sociale cu ocazia sărbătorilor Pascale, pot dona produse alimentare neperisabile. Haideți să fim mai buni în săptămâna luminată! Împreună putem aduce lumină în sufletul celor mai triști”, a precizat acesta.

Edilul capitalei a îndemnat cetățenii să nu meargă la biserică pentru a sfinți pasca, în această duminică. „Stăm acasă și ne bucurăm de miracolul învierii Domnului, împreună cu familia”, a conchis primarul general.

In this article