Primăria își întoarce bunurile imobile: O grădiniță ce nu activează din 2003, va fi întoarsă municipalității

Primăria își întoarce bunurile imobile. Despre aceasta, a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, rezultat discuțiilor avute cu responsabilii și...

Primăria își întoarce bunurile imobile. Despre aceasta, a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, rezultat discuțiilor avute cu responsabilii și factorii de decizie din cadrul ASP s-a decis întoarcerea în posesia municipiului Chișinău a încăperilor din str. Ștefan Neagă, 19.

„Este vorba de o grădiniță, care nu mai activează din 2003 și a fost date în locațiune la CRIS Registru. Acest fapt va contribui la asigurarea cu locuri a copiilor din sectorul Buiucani, unde avem un număr mare de cereri. Totodată, după 11 ani au fost identificate soluții in vederea revenirii tuturor încăperilor din sediul Primăriei în gestiunea acesteia”, a scris edilul.

Ceban afirmă că în acest sens a fost solicitată radierea dreptului de proprietate asupra unei încăperi de 117 m.p. înscrisă în dreptul unui agent economic încă din anul 2008.

„Problemele pot fi soluționate nu doar prin comunicare, dar și insistență. Asta vom face în continuare”, conchide Ceban.

In this article