Președinția inaugurează Pomul de Crăciun și deschide ușile pentru vizitatori

Miercuri seara, Președinta Maia Sandu, angajații din administrația prezidențială și copiii lor, și cetele de colindători au aprins luminițele pomului de Crăciun de la Președinție.  Cei prezenți la...

Miercuri seara, Președinta Maia Sandu, angajații din administrația prezidențială și copiii lor, și cetele de colindători au aprins luminițele pomului de Crăciun de la Președinție. 

Cei prezenți la sărbătoare s-au distrat împreună cu un grup de artiști de la Teatrul Republican de păpuși „Licurici” și au ascultat colindele copiilor de la Ansamblul Folcloric „Opincuța” al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău, celor de la Ansamblul vocal „Armonia” din Băcioi și de la Ansamblul vocal din Călărași, care le-au urat tuturor un an prosper și cu pace.

„În perioada sărbătorilor de iarnă să găsim mai mult timp pentru a ne arăta grija față de cei dragi și de comunitate. În acest an, Guvernul a lansat campania ,,Hai Acasă de Crăciun” în toate localitățile. Administrațiile publice locale din satele și orașele noastre sunt pregătite să organizeze sărbători frumoase și să pună în valoare artiștii locali și tradițiile locului. Bucuria de a fi acasă de Crăciun ne încălzește sufletele și ne dă speranțe de viitor”, a spus Președinta Maia Sandu.

Ca în fiecare an, toți cei care doresc să admire bradul de la Președinție pot să o facă începând de astăzi și până pe 15 ianuarie 2024. Vizitatorii vor avea acces de luni până vineri, între 17.00 și 19.00, iar sâmbătă și duminică – între 12.00 și 15.00.

In this article