VIDEO // Președintele țării a spus cât primesc aleșii locali pentru a părăsi PDM: De la o mie de lei până la 10 mii de dolari

„Atunci când vă veți pomeni cu procurorul alături, să nu vă mirați”. Cu acest mesaj a venit președintele țării, Igor Dodon, către cei, care încearcă să facă trafic...

„Atunci când vă veți pomeni cu procurorul alături, să nu vă mirați”. Cu acest mesaj a venit președintele țării, Igor Dodon, către cei, care încearcă să facă trafic de influență și să cumpere deputații PDM și PSRM. În emisiunea “Președintele Răspunde”, șeful statului a spus că sunt informații clare că unii parlamentari socialiști și democrați sunt abordați de grupul PRO Moldova și PP „ȘOR” cu tot felul de „propuneri și oferte”. Totodată, președintele a făcut publice sumele de bani care li se propun aleșilor locali pentru a părăsi PDM.

„Propuneți 10 mii dolari la un primar să treacă la voi și o mie sau două mii de lei la consilieri sătești și 20-30 de mii la consilieri raionali, noi știm lucrul acesta. Vă duce capul pe banii furați din miliard încercați să faceți politică”, a spus președintele.

Președintele mai spus că în prezent PDM și PSRM formează o majoritate solidă din 54 de deputați, plus un parlamentar independent, care prin voturile sale susține Guvernul Chicu. În cazul în care această majoritatea va fi spartă, țara ar putea ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

In this article