Președintele răspunde, iar prima doamnă filmează! Igor Dodon se află la un sanatoriu din Rusia împreună cu soția sa, Galina

Surpriza zilei vine chiar de la șeful statului, Igor Dodon. La finalul emisiunii “Președintele răspunde”, care a apărut tradițional, vineri, Igor Dodon a povestit de ce a mers...

Surpriza zilei vine chiar de la șeful statului, Igor Dodon. La finalul emisiunii “Președintele răspunde”, care a apărut tradițional, vineri, Igor Dodon a povestit de ce a mers la un sanatoriu din Rusia.

„După cum am menționat sunt în Federația Rusă, continui investigațiile la un sanatoriu pe care le-am început în luna martie. Dar atunci am fost nevoit la 8 martie să revin de urgență acasă, a fost primul caz de COVID. Am revenit de urgență, însă foaia a rămas deschisă și împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile. Copii, după cum am menționat, sunt în Turcia împreună cu fratele meu”, a declarat șeful statului.

Totodată, șeful statului a precizat că în spatele camerei de filmat a fost soția sa, Galina, care ulterior a apărut în cadru și a salutat următorii. „În calitate de operator este prima doamnă, scumpa mea soție”, a spus președintele.

Igor Dodon a declarat că va reveni în Republica Moldova vineri sau sâmbătă.

In this article