Președintele PSRM i-a felicitat pe funcționarii publici cu ocazia Zilei lor profesionale

Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.  ”Sărbătoarea de astăzi vine să sublinieze rolul important şi responsabil...

Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale. 

”Sărbătoarea de astăzi vine să sublinieze rolul important şi responsabil pe care îl au funcționarii publici în dezvoltarea societății în care trăim. Serviciile publice au o influență decisivă asupra calității vieții cetățenilor, iar devotamentul, atitudinea responsabilă și sprijinul Dumneavoastră ca cetățenii să beneficieze de suportul unui sistem bine coordonat, sunt esențiale”, se menționează în mesajul semnat de Igor Dodon.

Liderul PSRM a remarcat că este categoric împotriva ideilor lansate în ultimul timp, potrivit cărora, toți funcționarii publici trebuie eliberați din funcție și de înlocuit cu oameni noi, fie și neprofesioniști. 

”Dumneavoastră v-ați dedicat viața slujirii interesului public și a statului, ați studiat și v-ați perfecționat continuu, v-ați îndeplinit atribuțiile cu devotament și responsabilitate. Cu certitudine, există probleme în domeniu și noi le cunoaștem. Dar, vă asigur că echipa de profesioniști din care fac parte va depune toate eforturile pentru a contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă în care activați, la remunerarea decentă și la oferirea oportunităților de perfecționare continuă”, se spune în felicitarea președintelui PSRM.

Igor Dodon le-a adus mulțumiri funcționarilor publici pentru contribuția esențială la asigurarea unei administrații publice eficiente și le-a urat sănătate, perseverenţă, răbdare şi determinare în misiunea grea, dar importantă pe care o îndeplinesc în interesul cetățenilor și al statului.

In this article