Președintele Parlamentului, Igor Grosu, participă la primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, va participa la primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”. Evenimentul va avea loc mâine, la Zagreb, fiind organizat de către Ucraina și Republica Croația....

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, va participa la primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”. Evenimentul va avea loc mâine, la Zagreb, fiind organizat de către Ucraina și Republica Croația.

În cadrul summitului Președintele Parlamentului va susține un discurs și va avea mai multe întrevederi cu omologii săi prezenți la eveniment.

Primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea” va aborda aspecte multiple ale situației actuale de securitate din Ucraina și posibilitățile parlamentelor naționale și instituțiilor parlamentare internaționale de a-și aduce contribuția la domeniile prioritare de activitate ale Platformei. Peste 50 de președinți și vicepreședinți de parlament și președinți și vicepreședinți ai adunărilor parlamentare ale instituțiilor internaționale vor participa la reuniune. La sfârșitul summitului va fi adoptată o declarație comună. Potrivit organizatorilor, reuniunea este cel mai mare eveniment internațional la nivel parlamentar organizat vreodată în Republica Croația.

In this article