Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu președintele Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Valeriu Chițan, Președinte al Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare. Părțile au făcut un schimb de opinii referitor...

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Valeriu Chițan, Președinte al Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Părțile au făcut un schimb de opinii referitor la cadrul legislativ existent și la restanțele existente pe domeniul de competență al CNPF. Președintele Parlamentului a cerut prioritar să fie prezentate în Parlament proiectele care vor asigura o mai bună protecție a intereselor cetățenilor Republicii Moldova.

Zinaida Greceanîi a menționat că prioritatea Parlamentului este apărarea interesului oamenilor, asigurarea unui proces decizional transparent și respectarea angajamentelor asumate de Republica Moldova în fața partenerilor străini.

Președintele Parlamentului va avea astăzi întrevederi cu reprezentanții instituțiilor care raportează Parlamentului pentru identificarea problemelor și a priorităților pe termen mediu.

In this article

Join the Conversation