Președintele: Oamenii văd că în pofida la toate greutățile, autoritățile fac tot posibilul pentru a gestiona situația

Președintele țării, Igor Dodon, susține că oamenii sunt foarte bucuroși atunci când merge în teritoriu și discută direct cu ei probleme cu care se confruntă. Șeful statului a...

Președintele țării, Igor Dodon, susține că oamenii sunt foarte bucuroși atunci când merge în teritoriu și discută direct cu ei probleme cu care se confruntă. Șeful statului a declarat la NTV Moldova că, peste tot unde a fost în republică aude voci de încurajare, pentru că în pofida dificultăților create de pandemie, autoritățile nu au stopat proiectele sociale și economice.

”Oamenii văd că în pofida la toate greutățile cu care se ciocnește omenirea, Republica Moldova, autoritățile fac tot posibilul pentru a gestiona situația și sunt alături de oameni”, a spus președintele.

Șeful statului afirmă că dialogul direct cu oamenii este foarte necesar, pentru că doar astfel pot fi înțelese sincer necesitățile reale ale cetățenilor.

”Oamenii sunt bucuroși că conducerea de vârf a țării vine la ei. Mă întâlnesc cu diferite categorii: medici, agricultori, funcționari, discutăm cu toți. Astfel de dialog este necesar și ei salută că în pofida pandemiei eu vin în sate, în raioane și noi discutăm”, a declarat Dodon.

In this article