Igor Dodon va face tot posibilul ca banii să ajungă la cetățeni în pofida blocajului instituit de partidele din opoziție

Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat opoziția de dreapta din Parlament, în special partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, să lase ambițiile la o parte și...

Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat opoziția de dreapta din Parlament, în special partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, să lase ambițiile la o parte și să se gândească la oamenii care așteaptă intrarea în vigoare a creșterilor salariale, a alocațiilor suplimentare pentru agricultori, educație, iar pensionarii cei 700 de lei suport din partea statului. 

În cadrul unei emisiuni la NTV Moldova, Igor Dodon a declarat că în calitate de președinte al țării va face tot posibilul ca banii să ajungă la cetățeni în pofida blocajului instituit de partidele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, care boicotează ședințele Parlamentului unde premierul trebuie să prezinte asumarea de răspundere a Guvernului pe aceste legi. Dodon a reiterat apelul său către forțele politice din Parlament să se așeze la masa de discuții.

”Am venit cu mesajul să lase ambițiile. Din cauza ambițiilor voastre suferă cetățeanul simplu. El privește acest show și se întreabă cu ce este de vină. Voi vă bateți cine-i mai deștept, dar eu trebuie să primesc salariul, medicii cu 30% mai mult din septembrie și voi îi blocați, dar pensionarul care trebuie să primească 700 de lei se întreabă cu ce este de vină. Ei dacă ar lăsa la o parte ambițiile lor și s-a gândi la oamenii simpli, atunci problema s-ar rezolva foarte rapid”, a spus președintele.

In this article