Președintele Igor Dodon nu își ascunde averile: Casa mea e scrisă pe mine, nu pe soacra

Președintele Igor Dodon nu își ascunde averile, iar tot ce a agonisit se regăsește și în declarația de avere și interese, care este una publică. Despre aceasta șeful...

Președintele Igor Dodon nu își ascunde averile, iar tot ce a agonisit se regăsește și în declarația de avere și interese, care este una publică.

Despre aceasta șeful statului a povestit în emisiunea „Președintele Răspunde”, pe care o înregistrează săptămânal.

„Reacția vine după ce deputații din blocul ACUM i-au cerut Autorității Națională de Integritate să verifice averea șefului statului. Nu am nicio problemă cu aceste evaluări, toți cunoașteți declarația mea, care este publică. Cunoașteți unde-i casa mea. E scrisă pe mine. Apropo, la mulți politicieni, judecători, funcționari, e scrisă pe soacră, cumnați ș.a.m.d. Casa mea de la Buiucani este scrisă pe mine. Nu am alte averi. Puteți să verificați, dacă găsiți ceva, luați-le vouă”, a spus Igor Dodon.

Președintele califică acțiunile deputaților ACUM drept electorale. „Atacurile vor continua, pentru că oamenii îl susțin pe președinte și oponenții politici au probleme cu acest lucru”, a conchis șeful statului.

In this article