Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, Annick Goulet, la încheierea mandatului său

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere de rămas bun cu E.S. Annick Goulet, Ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București.   Șefa statului...

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere de rămas bun cu E.S. Annick Goulet, Ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București.  

Șefa statului a apreciat parteneriatul de durată dintre țările noastre și asistența oferită, recent, în contextul războiului Rusiei contra Ucrainei. Președinta a mulțumit pentru programele susținute de Canada în  Republica Moldova, dar și pentru aportul partenerilor canadieni pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

Pe final, șefa statului a mulțumit Ambasadoarei Goulet  pentru serviciul și implicarea sa în fortificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre și i-a urat mult succes în viitor.

In this article