Președinta Maia Sandu a discutat în Elveția cu ministra franceză pentru Europa

În cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, șefa statului a avut o întrevedere cu Ministra Franței pentru Europa, Laurence Boone, cu care a purtat o discuție despre...

În cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, șefa statului a avut o întrevedere cu Ministra Franței pentru Europa, Laurence Boone, cu care a purtat o discuție despre situația curentă din țara noastră și cooperarea bilaterală, îndeosebi în contextul aspirațiilor noastre de integrare europeană.

Președinta Maia Sandu le-a mulțumit autorităților franceze pentru sprijinul oferit Moldovei întru depășirea crizelor și pentru sprijinul pe calea integrării europene. Reuniunea Comunității Politice Europene găzduită de țara noastră în acest an, pe 1 iunie, la care va participa și președintele francez Emmanuel Macron – inițiatorul acestei platforme – va fi un bun prilej pentru a aprofunda relațiile cu partenerii europeni.

Totodată, șefa statului a apreciat cooperarea eficientă moldo-franceză în domeniul anticorupție și al recuperării bunurilor furate din țara noastră.

In this article