Premierul Dorin Recean, în vizită la întreprinderea moldo-italiană CoFeAlm

Peresecina – Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat o întreprindere moldo-italiană din satul Peresecina, specializată în construcția serelor. Compania a devenit lider pe piața națională în oferirea de produse...

Peresecina – Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat o întreprindere moldo-italiană din satul Peresecina, specializată în construcția serelor. Compania a devenit lider pe piața națională în oferirea de produse de calitate europeană agricultorilor din întreaga țară. 

În anul 2010, Aurica și Petru Zestrea s-au întors acasă, după ani de muncă în Italia, și au lansat această afacere de familie, transformând sediul unei foste întreprinderi într-o firmă modernă și de succes. Antreprenorii au salutat vizita premierului Recean, subliniind faptul că, în cei 13 ani de activitate, pentru prima data sunt vizitați de un oficial din conducerea țării.

La rândul său, șeful Guvernului a apreciat curajul, investiția și realizările oamenilor de afaceri, evidențiind necesitatea facilitării antreprenoriatului și atragerii investițiilor străine în țară.

„Familia Zestrea este un alt bun exemplu de spirit antreprenorial – diversifică gama de produse urmărind tendințele pe piață, dezvoltă economia locală și oferă 13 locuri de muncă pentru locuitorii din regiune și ajută alte sute de familii de moldoveni să crească legume de calitate, acasă. Îmbunătățirea mediului de afaceri este una din prioritățile constante ale Guvernului. Atragem mai multe investiții în localități, pentru a ne consolida economia și a crește exporturile de produse autohtone”, a spus premierul Dorin Recean.

Administratorii companiei susțin că au planuri ambițioase de extindere a afacerii și crearea unor noi locuri de muncă pentru cetățenii din localitate.

In this article