PPDA despre șansele candidatului PAS: Fără șanse

Desemnarea de către PAS a candidaturii Olesei Stamate pentru circumscripția Hâncești, la alegerile parlamentare noi încinge spiritele în interiorul blocului ACUM. Mai mulţi susținători ai Platformei DA îi...

Desemnarea de către PAS a candidaturii Olesei Stamate pentru circumscripția Hâncești, la alegerile parlamentare noi încinge spiritele în interiorul blocului ACUM. Mai mulţi susținători ai Platformei DA îi reproșează liderei PAS că ar fi „păpușă mofturoasă”, care nu își are locul în politică.

În opinia internautului Igor Curtoi, „Păpușile mofturoase au compromis reformele în justiție, insistă cu candidatura unei alte păpuși compromise, fără șanse (la Hâncești)”. „Trebuie sa gândim, analizăm, sa alegem cele mai bune soluții. Nu avem nevoie de păpuși mofturoase in politica”, se conține în postarea lui Igor Curtoi, distribuită de Nicolae Josan, unul din fruntașii Platformei DA.

Acelaşi Nicolae Josan distribuie şi postarea lui Leonid Oca, unul din fruntașii PPDA de la Ialoveni, care declară că, dacă ar locui la Hâncești, ar opta pentru candidatura lui Grigore Cobzac, nu a Olesei Stamate.

Amintim că președintele organizației orășenești Hâncești a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Marcel Petruşan, a fost dat deja afară din partidul Maiei Sandu.  Marcel Petruşan spune că liderii PAS sunt nemulțumiți de faptul că organizația orășenească Hâncești a decis să-l sprijine la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38 pe membrul partidului Grigore Cobzac, dar nu pe Olesea Stamate

In this article


Join the Conversation