Pozele persoanelor răpite de Hamas, pe scaunele dintr-un avion

Pe un zbor special de marfă expediat de la New York, compania israeliană de stat El Al a așezat fotografii ale oamenilor care sunt în prezent dați dispăruți...

Pe un zbor special de marfă expediat de la New York, compania israeliană de stat El Al a așezat fotografii ale oamenilor care sunt în prezent dați dispăruți sau răpiți de către gruparea Hamas.

Acest gest a transformat fiecare loc liber într-o cerere tăcută pentru întoarcerea lor în siguranță acasă. Inițiativa face parte dintr-o colaborare între El Al și două grupuri umanitare, având ca scop atragerea atenției la nivel internațional asupra aspectului umanitar din mijlocul haosului războiului.

Compania a declarat că aceste fotografii reprezintă un “simbol și speranță pentru întoarcerea lor în Israel”. Sub pozele respective, care includ numele celor răpiți sau dispăruți, se afla mesajul “Aduceți-l/Aduceți-o acasă!”.

Avionul 787-9 Dreamliner a fost încărcat cu echipamente medicale esențiale, cum ar fi truse de prim ajutor, garouri, pansamente și îmbrăcăminte termică pentru a ajuta soldații armatei israeliene. Gruparea Hamas a răpit aproximativ 222 de persoane în timpul masacrului din 7 octombrie și continuă să-i țină ostatici în Gaza. Această inițiativă reprezintă o încercare de a evidenția această situație și de a solicita întoarcerea acestor persoane în siguranță acasă.

In this article