Populația din Anenii Noi vor beneficia de consultații medicale gratuite

Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 21 – 25 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din localitățile raionului Anenii Noi. Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în...

Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 21 – 25 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din localitățile raionului Anenii Noi.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în patru localități din  Anenii Noi, și anume: pe 21 noiembrie în localitatea Speia; pe 22 noiembrie în localitatea Bulboaca; pe 23 noiembrie în localitatea Hârbovăț; pe 24-25 noiembrie în localitatea Mereni.

Tot în această săptămână, servicii medicale stomatologice vor fi prestate gratuit copiilor în mai multe localități din raioanele Dondușeni și Florești.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1230 de persoane, dintre care 467 screening pulmonar, iar 763 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

sursa: radiochisinau.md

In this article