Politologul Dionis Cenușă, atacat de fanii Maiei Sandu după ce și-a expus părerea despre decizia președintelui de a ignora CC

Fanii președintelui Maia Sandu atacă, din nou, liderii de opinie care își permit să nu fie de acord cu opinia șefei statului. De această dată, săgețile s-au îndreptat...

Fanii președintelui Maia Sandu atacă, din nou, liderii de opinie care își permit să nu fie de acord cu opinia șefei statului. De această dată, săgețile s-au îndreptat spre politologul Dionis Cenușă, care a criticat decizia președintelui de a ignora Curtea Constituțională.

“Am argumentat foarte clar de ce cred ceea ce cred, iar argumentele Curții sunt extrem de benefice. Nu urmăresc niciun interes politic, nu țintesc poziții publice care să mă impună să mă auto-cenzurez cum cred că se întâmplă în cazul altor persoane din Moldova. Daca aveți altă poziție, comentați în mod civilizat și strict la subiect. Cei care sunt incapabili să o facă, vor fi blocați. Respectăm pluralismul de opinie. Nu îl suprimăm ca nu ne place”, a scris Cenușă pe pagina sa de Facebook.

Amintim că recent și jurnalista Cornelia Cozonac a fost atacată dur de fanii președintelui, după ce a criticat decizia Maiei Sandu de a o desemna repetat pe Gavrilița la funcția de premier. Cozonac a fost nevoită să își șteargă mesajul.

In this article