Polițiștii de frontieră au reținut un cetățean al Tadjikistanului, căutat prin INTERPOL

În fluxul de călători, polițiștii de frontieră au depistat un cetățean al Tadjikistanului care era dat în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunii de migrație ilegală. Astăzi, 16 februarie...

În fluxul de călători, polițiștii de frontieră au depistat un cetățean al Tadjikistanului care era dat în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunii de migrație ilegală.

Astăzi, 16 februarie 2023, în punctul de trecere a frontierei Otaci, pe sensul de intrare în Republica Moldova a fost reținut străinul în vârstă de 31 de ani. În cadrul controlului de specialitate, realizat în comun poliţiştii de frontieră cu ofițerul FRONTEX, a fost constatat că în baza de date INTERPOL bărbatul figurează ca fiind căutat, cu scopul de arest și extrădare. Infracțiunea comisă ar fi migrație ilegală.

Cazul în continuare este documentat sub toate aspectele legale, cetățeanul străin este reținut și urmează să fie plasat în izolatorul de detenție preventivă al DP Chișinău, până la luarea unei decizii.

In this article