Poliția Națională a fost dotată cu tehnică modernizată

Astăzi, 15 ianuarie 2019, a avut loc evenimentul de repartizare a 39 de automobile, destinate îmbunătățirii capacității de reacționare a poliției la apelurile de urgență ale cetățenilor, la...

Astăzi, 15 ianuarie 2019, a avut loc evenimentul de repartizare a 39 de automobile, destinate îmbunătățirii capacității de reacționare a poliției la apelurile de urgență ale cetățenilor, la care a fost prezentă conducerea MAI și IGP, transmite Breaking News.

Automobilele au fost achiziționate în cadrul Suportului Bugetar pentru Reforma Poliției, conform Acordului de finanțare, încheiat între Uniunea Europeană și Republica Moldova precum și implementarea Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020. Acestea vor acoperi deficitul tehnic existent la nivelul structurilor teritoriale de poliție.

Atutomobilele de model Dacia Duster sunt echipate cu sisteme moderne de monitorizare (GPS) și comunicare (stații TETRA), iar Ford-urile cu sisteme moderne de climatizare, iluminare, monitorizare video, precum și de siguranță a persoanelor în timpul transportări.

Valoarea totală a achiziției constituie 19,48 milioane de lei.

In this article


Join the Conversation