Poliția din Briceni a reținut un bărbat suspectat de tâlhărie și tentativă se viol asupra unei bătrâne

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19:25, Inspectoratul de Poliție Briceni a fost sesizat de către o femeie, locuitoare a unui sat din același raion, care...

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19:25, Inspectoratul de Poliție Briceni a fost sesizat de către o femeie, locuitoare a unui sat din același raion, care ne-a comunicat că o altă femeie din localitate a fost agresată la domiciliu de către o persoană necunoscută.

Ajunși la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că, o femeie de 80 de ani, aflându-se la domiciliul său, ieșind afară, pe pragul casei a fost bruscată de către un bărbat necunoscut, care ar fi aplicat forța fizică lovind-o cu pumnul în regiunea feței, apoi a luat un cuțit și a amenințat-o cu moartea dacă nu spune unde păstrează banii, a verificat-o prin buzunare și în odaie, dar n-a găsit bani. Ulterior, agresorul a încercat să întrețină un raport sexual cu victima contrar voinței sale.

Femeia de 80 de ani este examinată de către medicul-legist.

Urmare acțiunilor de investigații întreprinse de polițiști, persoana bănuită a fost identificată și localizată. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani, locuitor al aceluiași sat.

Ca urmare, bănuitul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Briceni, fiind reținut pentru 72 ore.

Agresorul fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că acesta era băut, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0.31 mg/l.

La moment sunt stabilite toate circumstanțele.

In this article