Peste 6000 de oameni s-au adresat la punctele de reabilitare instalate de salvatori

Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe parcursul zilelor de weekend peste 6000 de oameni s-au adresat la punctele de reabilitare instalate de salvatori...

Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe parcursul zilelor de weekend peste 6000 de oameni s-au adresat la punctele de reabilitare instalate de salvatori în țară, transmite Breaking News.

Corturile functionează în municipiile Chișinău, Cahul, Bălți, Căușeni, Hîncești, Ungheni și Comrat. În total în țară de salvatori sunt amenajate 12 corturi. Pe parcursul zilelor cu temperaturi înalte, în intervalul orelor 11.00 – 18.00, oamenii care se vor adresa la punctele de reabilitare pot beneficia de apă și de ajutor calificat în cazul în care se simt rău.

Salvatorii oferă posibilitatea cetățenilor să se odihnească, pentru a nu se expune soarelui în orele de vârf. Mai mult, pompierii recomandă în aceste zile cu temperaturi ridicate, prudență maximă și respectarea normelor antiincendiare pentru a evita izbucnirea incendiilor de vegetație. În caz de situații de urgență, oamenii sînt rugați să apeleze Serviciul 112.

In this article


Join the Conversation