Permis de conducere fals descoperit la Aeroportul Chișinău

Un bărbat moldovean în vârstă de 30 de ani a fost interceptat la Aeroportul Internațional Chișinău cu un permis de conducere fals. Incidentul a avut loc ieri, pe...

Un bărbat moldovean în vârstă de 30 de ani a fost interceptat la Aeroportul Internațional Chișinău cu un permis de conducere fals. Incidentul a avut loc ieri, pe 17 februarie 2024, când bărbatul s-a prezentat printre pasagerii unei rute sosite din Viena, având asupra sa un permis de conducere polonez, conform informațiilor furnizate de Știri.md.

Polițiștii de frontieră au acționat pe baza unei analize de risc și l-au direcționat pe moldoveanul în cauză către linia a doua de control. Aici, acesta a prezentat și un permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile din Polonia pe numele său. Cu toate acestea, în urma investigațiilor suplimentare, folosind tehnici speciale, s-a descoperit că documentul prezenta indicii evidente de falsificare.

Conform procedurilor legale, permisul a fost confiscat și va fi supus unei expertize ulterioare pentru a confirma autenticitatea acestuia. Ancheta privind acest caz este în desfășurare, în vederea clarificării circumstanțelor exacte.

In this article