Percheziții la două pușcării din țară. Deținuții au rămas fără alcool și cărți de joc

Își creează condiții ca acasă. Reprezentanții ANP au organizat percheziții inopinate la două pușcării din țară și au depistat zeci de obiecte și substanțe interzise, pe care deținuții...

Își creează condiții ca acasă. Reprezentanții ANP au organizat percheziții inopinate la două pușcării din țară și au depistat zeci de obiecte și substanțe interzise, pe care deținuții le aveau în celule.

Descinderile au avut loc la penitenciarele 15 – Cricova și 9-Pruncul, în zilele de 10 și 11 noiembrie. La instituția de la Pruncul, forțele de ordine au ridicat mai multe telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi cărți de joc, băuturi alcoolice, un reșou electric și altele.

Iar deținuții din Cricova ascundeau în celule obiecte spongioase, celulare și încărcătoare pentru ele, seturi cărți de joc, bani, dar și o cantitate impunătoare de substanță interzisă.

Prin urmare, toate obiectele și substanțele au fost confiscate. ANP anunță că astfel de verificări se produc sistematic pentru a combate transmiterea și păstrarea de către deținuți a obiectelor și substanțelor interzise.

 

In this article