Ceban, despre cei care au distrus intenționat în mai multe locuri pavajul instalat la scena scuarului din str. Sarmisegetusa: „Nu găsesc cuvinte”

„Nu pot găsi cuvinte în raport cu cei care au distrus intenționat în mai multe locuri pavajul instalat la scena scuarului din str. Sarmisegetusa, aflat în reparație”. Cel...

„Nu pot găsi cuvinte în raport cu cei care au distrus intenționat în mai multe locuri pavajul instalat la scena scuarului din str. Sarmisegetusa, aflat în reparație”. Cel puțin astfel a comentat primarul Ion Ceban cele întâmplate, spunând că este regretabil faptul că există asemenea oameni cărora nu le pasă de nimic.

„Din păcate, camerele de supraveghere video care sunt instalate în acest scuar, încă nu au fost conectate. Conectarea sistemului de iluminat şi a camerelor video urma să aibă loc astăzi”, a declarat edilul.

Amintim că în acest scuar anterior cu vopsea au fost mâzgâliţi pereţii din jurul scenei.

„Rog poliția să se implice, să patruleze străzile orașului și sa sancționeze vandalii. La toate obiectele se instalează camere de supraveghere și faptele celor care vor distruge bunurile, vor ajunge in spațiul public, prin publicarea imaginilor video, dacă amenzile nu ajuta”, a conchis primarul.

In this article